About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

miercuri, 9 iunie 2010

10 Genti Alimentate de Energia Solară Pentru a-ti Incărca Gadget-urile


În timp ce mergem afară pentru o excursie, ceea ce ne deranjează cel mai mult este lipsa de prize, de care gadget-urile noastre au nevoie după câteva ore de utilizare. Piaţa pare să contracarareze problema cu încărcătoare de energie, care pot fi folosite oriunde.
Pentru cei care de multe ori uita să ia incărcătoarele cu ei, designerii vin cu bagaje cu un design atragator si cu dubla folosinţă: cari lucruri cu ele, dar in acelaşi timp sunt si încărcătoare de energie regenerabilă.
Următoarele 10 gentii, vă ajută sa vă păstraţi gadget-urile funcţionale în orice loc unde există lumină solară:

Infinit Solar Bag:

Dispunând de o baterie de 2000mAh si un panou solar de 2.4W, acest rucsac durabil va fi capabil să perceapă lumina naturală şi vine cu nouă adaptoare diferite pentru gadget-urile dumneavoastră. Rucsacul vine cu conectori pentru telefoane mobile şi conectori mini-USB pentru dispozitive GPS.



Neuber’s Energy Sun-Bags:

Geanta cantareste doar 500 de grame şi include un panou solar de 1.4W furnizat de Konarka Technologies. Geanta poate incărca aproape toate dispozitivele care au nevoie de aproximativ 5V, inclusiv telefoane mobile, MP3 playere şi camere.

Eclipse Solar Gear Bag:
Această geantă pentru aparatul de fotografiat de la Eclipse Solar este ideal pentru orice pasionat de fotografie. Geanta are in compartiment un modul de incărcare uşor, care poate fi conectat cu ajutorul adaptorului auto de 12V existent.Gestionând o putere de 1.5W, această geantă poate încărca, de asemenea telefoanele mobile şi MP3 playere.

Solestrom Solar Bag:

Acestă geantă de la marca populară de costume de baie Solestrom, foloseşte un panou solar rezistent la apa cu o putere nominală de 1.5W. Panoul solar are o baterie de 3.6V/1200mAh Ni-MH şi vine cu 6 adaptoare standard pentru telefoanele mobile şi USB pentru iPod şi alte dispozitive USB de încărcare.

Voltaic Systems’ Solar Bag:
Acestă geantă solară foloseşte un singur panou solar pentru a produce 14.7W de energie electrica din surse regenerabile.Panoul alimentează o baterie internă şi poate incărca simultan dispozitive electronice portabile, cum ar fi iPod-uri si telefoane mobile.

Sakku’s Buddy Solar Bag:
Fabricată în culorile curcubeului, geanta Sakku Buddy Solar a fost făcută în întregime din materiale reciclate. Această geantă include un panou solar de 2.5W. Este disponibilă în două variante:
- "direct" care incarcă dispozitive portabile direct de la panou solar flexibil;
- "akku" care vine cu o baterie reîncărcabilă integrată şi stochează energia solară continuu.

O-Range Portable Backpack:
Geanta de voiaj O-Range a fost concepută pentru a ajuta cu adevărat tinerii, care încă mai sunt înnebuniţi după gadget-uri moderne, confruntandu-se de fiecare dată cu problema "Low battery". Acest rucsac ieste un deal încărcător solar pentru dispozitive precum telefoanele mobile, playere MP3/MP4, camere digitale, PDA, DVD playere, GPS şi alte gadget-uri noi.


SunnyBag:

Caracteristicile lui SunnyBag sunt panourile solare integrate, cu o putere de 3W. Panoul solar incarcă o baterie de 1600mAh Li-ion integrată şi include conectoare pentru mai mult de 400 de telefoane mobile diferite, inclusiv iPhone.

Solarri:

Geanta Solarri include un panou solar de 12W care reîncărcă o baterie de 13200 mAh. Această geantă include încărcătoare compatibile pentru o gama larga de telefoane mobile şi laptop-uri.



HSI Equipment Bags:


Genţile HSI Equipment includ celule solare sensibilizate şi pot alimenta dispozitive electronice, cum ar fi telefoanele mobile, e-book-uri, camere video şi sisteme portabile de iluminat cu LED.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu