About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

marți, 8 iunie 2010

Noul Bugatti Electric Genereaza 800 CP

Bugatti a lansat de curand o noua supermasina electrica care este capabila sa genereze 800 de cai putere datorita bateriilor acesteia. Prototipul masinii este bazat pe sasiul unui Bentley Continental GT si include doua motoare electrice care sunt in masura sa emita un cuplu de 2200Nm iar pe langa acestea se mai afla si un pachet de baterii avansate.

Deocamdata, nu stim daca masina va fi prezentata publicului sau cand aceasta va fi lansata pe piata. Oamenii din interiorul companiei cred ca acest model este realizat numai pentru a demonstra tehnologia avansata si pentru a permite ingineriilor sa exploreze performanta masinilor electrice.

Un pilot de masini care a fost pus sa probeze noul Bugatii a precizat ca datorita bateriei, masina "ofera o acceleratie de neimaginat" depasind cu mult pe cea a altor masini electrice. Singura problema cu care compania se confrunta ar fi aceea ca atunci cand masina este folosita la performanta maxima, basteriile acesteia nu tin mai mult de 1 minut. Cantitatile mari de energie pierdute in timpul accelerarii sunt o problema in acest moment.

Acest prototip nu este prima masina electrica realizata de Bugatti. Compania a construit un model electric pe nume Type 56 pe care fondatorul Ettore Bugatti a condu-so in jurul fabricii Molsheim din Franta, nefiind niciodata destinata productiei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu