About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

vineri, 5 februarie 2010

Masina de Spalat care Functioneaza Fara Curent Electric

In locurile unde apa este foarte putina sau nu este usor accesibila, cum ar fi anumite regiuni din Asia, spalarea rufelor se face foarte greu, oamenii fiind nevoiti sa strabata distante lungi pentru a ajunge la rau.

Masina de spalat Swirl (vartej) ar putea fi solutia perfecta pentru acei oameni, deoarce aceasta nu are nevoie de electricitate pentru a functiona si poate fi folosita cu usurinta. Realizata de catre DesignAffairs Studio, aceatsa masina de spalat rufe este alcatuita dintr-un maner lung si un glob cu capac.

Utilizatorul acesteia nu trebuie sa faca altceva decat sa puna rufele in glob si sa mearga cu ele la cea mai apropiata sursa de apa, dupa care toarna apa peste rufe iar in drumul sau inapoi catre casa, acestea se spala automat datorita globului care se rostogoleste. In perioada in care masina de spalat Swirl nu este utilizata, poate fi folosita ca recipient pentru stocarea apei sau cos pentru rufe.

3 comentarii:

Geo spunea...

Intrebarea este cum se elimina apa murdara ? si.. oare se pot si stoarce in acelasi mod in care se spala ?

Mike spunea...

Dupa ce se spala rufele cred ca pur si simpu le scoti din masina, le storci si le usuci. Designerul care a inventat aceasra "minge de spalat rufe" nu cred ca a proiectat si un disozitiv de scurgere a apei sau de uscare. Eu cred ca este un inceput promitator, avand in vedere situatia oamenilor din acele teritorii.

Anonim spunea...

ai idee de unde pot afla tehnologia de productie a acestei masini?

Trimiteți un comentariu