About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

vineri, 5 februarie 2010

Cum sa Construiesti cel mai Simplu Motor Electric

Motoarele electrice sunt cu siguranta superioare motoarelor cu ardere interna (ICE). Acest lucru va schimba radical industria auto deoarece apar tot mai multe solutii de stocare a energiei care sunt foarte economice si viabile din punct de vedere tehnic.

In ciuda motoarelor cu ardere interna, motoarele electrice sunt superioare prin simplitatea si durabilitatea lor deoarece ele au doare o singura parte care se misca in timp ce ICE au cateva sute. Astfel, care este sansa sa apara un defect? Vei spune ca motoarele electrice au multa electonica complicata si din aceasta cauza se pot arde mult mai repede si au un impact mai puternic asupra sigurantei masinii, de exemplu, in comparatie cun un piston rupt. Este adevarat, dar electronicele se pot schimba, unele moatoare electrice au "backup" astfel incat cand un circuit se arde, altele automat ii ocupa locul, inainte ca sa se intample ceva grav.

In urmatorul filmulet vei afla cum sa construiesti un mic motor electric chiar in bucatarie. Este atat de simplu incat si un copil este capabil sa il realizeze:



1 comentarii:

Anonim spunea...

Funny,destul de smecher

Trimiteți un comentariu