About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

luni, 8 februarie 2010

Datorita Poluarii Guvernul Belgian a Limitat Viteza Masinilor

Incepand de luni(15 Februarie 2010) guvernul belgian va impune conducatorilor de autovehicule sa circule cu 90 de kilometri pe ora in afara localitatilor si 50 in localitate. Aceasta masura este luata datorita prezentei in aer a unei concentratii mari de particule poluante.

Autoritatile din provinciile Wallonia (sud), Flandra (nord) si Bruxelles au anunat controale severe ale politiei. In aer au fost detectate cantitati imense de particule poluante, potrivit Celulei interregionale pentru verificarea calitatii aerului (Celine).

Standardele normale al concentrailor de microparticule (PM10) este de maxim50 de micrograme pe metrul cub, iar acum concentratile au depasit 70 de micrograme pe metrul cub. Potrivit autoritatilor, situatie va reveni la normal daca concentratie particulelor poluante va scadea.

As avea si eu o intrebare, daca in Belgia unde exista masini cat de cat bune, cu "Euro", cum o fi la noi in Romania ? unde pe strada circula enorm de multe "rable", dacii 1300 care scot fum de te sufoca , ect. Oare ce masura ar trebui sa se ia la noi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu