About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

sâmbătă, 6 februarie 2010

Dacia Logan Devine Primul Pick-Up Electric din Lume

Compania Des Moines Motors, un dealer al marcii Chrysler, a prezentat primul pick-up electric din lume sub numele de EMC (Electric Motor Cars), conceput pe platforma Dacia Logan.

Gene Gabus, detinatorul aceste firme sustine ca pe aceeasi platforma Renault vor fi lansate versiunile break si furgon, asamblate la noi in Romania. Aceste dacii logan sub numele de Electric Motor Cars (EMC) vor costa in America in jur de 33.950 dolari, modelul break va costa 37.950 dolari iar cel furgon 32.950 dolari.

Autonomia vehiculelor electrice EMC va fi de 420 de kilometri, cu o singura incarcare a bateriei. Aceasta se face in 8 ore la o priza de 110 volti iar la o priza de 220 volti in 2-3 ore, avnd o garantie de 3 ani.

In 28 de state din America firma Des Moines a semnat contractul pentru vanzarea masinilor electrice EMC, aceste fiind realizate pe acelasi sasiu cu versiunile pe benzina Dacia Logan. Gabus a mai precizat ca doatorita Romaniei, doritorii de autoturisme low-cost vor putea sa scumpere cat de curand aceste masini electrice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu