About The Author

This is a sample info about the author. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis.

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

sâmbătă, 12 februarie 2011

Cum sa Construiesti un Dispozitiv Care Foloseste Undele Radio Pentru a Produce Energie Gratis

V-ati gandit vreodata cat de multa energie exista in undele radio care ne inconjoara in orice moment si in orice loc?

De exemplu, undele radio pot fi folosite pentru a asculta un post de radio sau pentru a vorbi prin intermediul telefonului mobil, dar adevarul trist este ca marea parte a ecestei energii sfarseste datorita reflexiei.

Urmatorul video este un experiment similar cu generatorul Tesla, care ne arata cum pot fi folosite undele radio pentru a incarca condensatori si ulterior un telefon mobil. Cu cat construiesti mai multe dintre aceste simple generatoare Tesla, cu atat vei aduna mai multa energie, iar in cele din urma vei putea sa iti alimentezi intreaga casa.

Cautand pe internet despre generatoarele Tesla , am dat peste un ghid care imi arata pas cu pas cum sa construiesc unul, cu o investitie de doar 47 dolari. (in jur de 145 ron). Acest ghid online, pe nume
Nikola Tesla Secret, contine zeci de pagini cu instructiuni + un CD care iti va fi livrat acasa.

Uitati-va la urmatorul video si daca sunteti interesat sa generati energie electrica gratis, cititi in continuare pentru a afla cum.




FOARTE IMPORTNANT! Circuitul pe care il veti gasi in Nikola Tesla Secret contine o abordare mult mai amanuntita decat in acest video, prin care sa obtii o tensiune mai mare.

Pentru a afla mai multe detalii intrati pe websitul lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu